NEATCAP Web & NE-AT & ImpactPlus 131 CC & GKJ Handel AB & MJ:s & Karlssons Jarn & Hem o Trädgård & Alf Ljung
Online-books
SURFERS Open this page in new Window SURFERS
Advertise on this website and you get about 100 000 pagewiew every month

If you like this page give the button a click please

|Front|
*|Shop|
|Business|
*--Affiliate center
*--Poker
*--Advertise

|Online books|
*--Fängelsedagbok
*--Bondepraktikan
*--Matrecept.
*--Tips o Kuriosa.
*--Book division
|Picture|
*--Anim picture|
|Music|
*--Midi files
*--Wav Files
*--Music division
|Computer|
*--Free Font

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

Böckerna köper du på Vulkan.se. Klicka på Vulkanloggan för att komma till Vulkan.se
Copyright NE-AT
All kopiering, eftertryck, publicering eller citat av dessa artiklar förbjuds, för närmare information eller för att ansöka om rätt att trycka, kopiera, publicera eller citera, kontakta oss på E-post. All överträdelse kommer att beivras och kan resultera i böter eller fängelse.

Dessa böcker kan köpas som pocket, eller som PDF Fil
Du beställer enklast genom att klicka på denna länk.Vulkan.se

On Line Böcker
Fria att läsa
Ladda ner och läs

Denna sida är förstasidan till NE-AT: s online-artiklar där kan du läsa noveller, dagböcker, recept och tips helt gratis, eller köpa böckerna som pocket. Skicka gärna E-post med dina synpunkter när du läst artiklarna. För att skicka E-post, så trycker du på bilden längre ner där det står Email me. Recensera gärna artiklarna och lämna dina synpunkter, både positiva och negativa, vi är tacksamma för alla synpunkter. Tack på förhand.
En Fängelsedagbok

Denna bok speglar livet i ett svenskt fängelse under ett och ett halvt år, men den tar även upp händelser i samhället och hur dessa påverkar livet både innanför och utanför murarna, Verkligen läsvärd. Boken speglar en värld som inte många av oss får uppleva. Boken tar även upp sambandet brott och straff, den visar också hur lätt det är för helt vanliga människor att hamna i fängelse. Detta är vad vi vet den första boken som skrivits inifrån ett fängelse och som speglar det vardagliga livet och de människor som finns på ett normalt svenskt fängelse.
Välkommen till en annan värld.

Boken publicerades med början första veckan i februari 2001, och därefter med ett kapitel per vecka fram till och med juli 2002.


En fängelsedagbok eller 2 år på allkriminella fakulteten I Skänninge
(Swedish)
Sveriges nedgång och fall

Dessa artiklar skrevs i början av 90-talet och speglar utifrån denna tid den bankkris som vi fick i slutet av 80-talet och i början av 90-talet. Och ställer frågan om det verkligen var en kris för bankerna eller om vi alla blev grundlurade av banksystemet. Artiklarna belyser även de konstruerade problem som många både små och stora företag samt företagare fick i spåren av bankkrisen, eller kanske på grund av bankernas och myndigheternas agerande.

Atp+Löntagarfonder=Bedrägeri
(Swedish)
Småföretagens kris
(Swedish)
Bondepraktikan eller en månadskalender

Detta är en avskrift av en gammal Promemoria eller Minnesbot som det hette på den tiden det begav sig Den behandlar det vardagliga livet och årstidernas växlingar som det tedde sig för de flesta i Sverige för hundra år sen. Boken kan vara av stort intresse för alla som har en trädgårdstäppa, villa, husdjur eller som är intresserad av jakt eller fiske.

Bondepraktikan
(Swedish)
Matrecept efter gammal svensk tradition

Detta är en samling recept från den tiden då Sverige fortfarande var en bondesamhälle. Dessa recept kan man kalla husmanskost från 1800 talet, och det är förvånande hur lika våra mattraditioner är idag. Här hittar vi även många mycket goda recept som vi idag glömt bort, eller inte längre klarar av att göra eftersom vi idag mest litar till fabriksgjorda halvfabrikat. Läs, prova och lär laga mat på ”riktigt” vis. Denna bok är ett stycke kulturhistoria .

Matrecept.
(Swedish)
Diverse böcker och artiklar

Detta är en samling böcker och artiklar som behandlar olika ämnesområde, med korta faktaskrifter, receptsamlingar, tips med mera.

Tips o Kuriosa.
(Swedish)
Övriga böcker och noveller

Böcker och artiklar skrivna av olika författare, som vi bedömt vara läsvärda och vilka vi anser att en större allmänhet bör kunna ta del av. Detta är vårt sätt att hjälpa oberoende författare att nå ut med sina alster, utan att författaren behöva ruinera sig. Kanske har du något du vill ha publicerat, skicka då en kort beskrivning av vad du vill ha publicerat, så får vi se. Skicka per E-post, länken hittar du längre ner på alla våra sidor.

Folk utan stat en artikel om Kurdistan av Rashid Falah
(Swedish)
Förhindra ett folkmord I Kurdistan av Kurdiska fredskommitten i Sverige
(Swedish)
Ukuhlakanipha a novel in Zulu by Lucky. O.Machi
(Zulu)
Böckerna köper du på Vulkan.se. Klicka på Vulkanloggan för att komma till Vulkan.se

Please visit some of the links below
Try out our toolbar!
Search the Web:


Din IP Adress.

AdlandPro Worlds Classifieds
Get Linked from 15,000+ sites with one click.


Free Web Page Hit Counter


Buy Viagra

Alf Einar Ljung